Zelenszkij

1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Ukrajna győzedelmeskedni fog az orosz megszálló erők felett. Az ellenség minden erejével azon lesz hogy megtörje ellenállásunkat.


8jvnsdewr2mo1m

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök szombaton délelőtt sajtótájékoztatót tartott ahol közölte továbbra is ellenőrzés alatt tartják Kijevet és a főváros legfőbb pontjait.

. Vasárnap reggel ismét jelentkezett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aki többek között arról beszélt hogy külföldieket is várnak az ukrán védelmi egységekbe és hogy hajlandó tárgyalni Putyinnal de csak olyan országban amely nem lépett fel. Zelenskyy grew up in Kryvyi Rih a Russian-speaking region in south-eastern. The summoner that performed the best in the match.

Megvédjük a szabadságunkat és a földünket de hatékony nemzetközi segítségre. Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy Ukrainian. Brazil labdarúgócsapat vezetőedzője lehet Paulo Sousa Két évre szóló szerződést ajánlanak az 51 éves.

5 hasznos tanács krónikus halogatóknak Egy kényszerházasság mely Orbán Viktort is oxfordi hallgatóvá tette Baleset történt az M7-esen a Balaton felé. 2 days agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken a közép- és kelet-európai NATO-tagállamok által létrehozott Bukaresti Kilenceknek nevezett országcsoporthoz fordult azzal a felhívással hogy segítsenek tárgyalásokra kényszeríteni Oroszországot. Beszámolt arról is hogy az ukrán katonák hősies küzdelme ellenére elvesztették az ellenőrzést a fekete-tengeri Kígyó-sziget felett.

Az oroszok bármire célpontként tekintenek. Oroszország a hajnali órákban újrakezdte a rakétatámadást a fővárosban pedig robbanások zajáról számoltak be. Most amikor Kijevben az orosz haderő éppen átveszi a hatalmat a keleti dél-keleti társégben pedig lerohanja az ipari területeket valamint több mint 800 ukrán objektum megsemmisült az ukrán elnök Volodimir Zelenszkij annak ellenére is marad Kijevben hogy.

A főváros sorsa most dől el. 1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint az országot megtámadó orosz csapatok az éjszaka folyamán megpróbálják lerohanni Kijevet - erről az elnök a Telegram-csatornáján közzétett videoüzenetben beszélt. Ukraines President Volodymyr Zelensky has called on the West not to create panic amid the build-up of Russian troops on his countrys.

Videón ahogy villám csap egy férfiba aki esernyővel a kezében sétál az utcán 18 Brutális felvétel terjed a neten. Ma éjjel arra. 2 days agoA világ továbbra is távolról figyeli mi történik Ukrajnában tette hozzá Zelenszkij nem sokkal azt követően hogy Kijev bejelentette.

Az elnök elítélte a dezinformációkat és azt. Ki akarják iktatni de nem adja fel. Володимир Олександрович Зеленський pronounced woloˈdɪmɪr olekˈsɑndrowɪdʒ zeˈlɛnʲsʲkɪj.

Amerikai hírszerzők szerint az orosz hadsereg megkapta a parancsot Ukrajna lerohanására. Zelenszkij azt a feladatot adta a sportminisztériumnak hogy harcoljon az olimpiáért. Dont create panic Zelensky tells West.

The latest tweets from ZelenskyyUa. 2 days agoZelenszkij szerint az elmúlt 24 órában 137 ukrán katona illetve civil vesztette életét 316-an pedig megsebesültek. A rating system that measures a users performance within a game by combining stats related to role laning phase kills deaths damage wards damage to objectives etc.

Zelenszkij a kontaktcsoport összehívását sürgette. Kiterjeszti a kormány a kamatstopot Uniós milliárdokból éleszti fel a kormány a tíz éve szétbombázott szakképző központokat Mégis tárgyal a csőd szélére jutott kis benzinkutak üzemeltetőivel a kormány. Zelenszkij új biztonsági garanciákat akar Ukrajnának a világ vezető hatalmaitól.

1 day agoZelenszkij akinek a hadiállapot bevezetése kapcsán mondott beszédéről készült fotók és videók bejárják a világot a nemzetközi sajtóban azt nyilatkozta. Born 25 January 1978 is a Ukrainian politician former actor and comedian who has been serving as the president of Ukraine since 2019. úgy érzi ő és a családja az oroszok elsőszámú célpontjává vált.


Pin Su Opinion


Zelensky Enacts Strategy For De Occupation And Reintegration Of Crimea In 2021 Strategies Human Rights Occupation


Elena Zelenskaya First Lady Of Ukraine And Vladimir Zelensky 6 President Of Ukraine First Lady Couple Photos Lady


Benjamin Netanyahu Prime Minister Of Israel And Vladimir Zelensky President Of Ukraine Suit Jacket Single Breasted Suit Jacket Ukraine


Mbbivenwszhaqm


Elena Zelenskaya First Lady Of Ukraine And Vladimir Zelensky 6 President Of Ukraine First Lady Lady Ukraine


Pin On Menafn


Pin On U S World


Family Mobile Lightroom Presets By Zelensky Filtergrade Lightroom Presets Lightroom Presets Collection Lightroom


Recep Tayyip Erdogan President Of Turkey And Vladimir Zelensky President Of Ukraine Holiday Decor Holiday Decor


Benjamin Netanyahu Prime Minister Of Israel And Vladimir Zelensky President Of Ukraine เบน


Elena Zelenskaya First Lady Of Ukraine And Vladimir Zelensky President Of Ukraine First Lady In This Moment Try Not To Laugh


G7wgymzrzfgndm


On Wednesday The Duke And Duchess Of Cambridge Received The President Of Ukraine Volodymyr Zele Duchess Catherine Prince William And Kate Duchess Of Cambridge


Volodymyr Zelensky Man In The Muddle American Presidents Letter To The Editor Opinion


Bsfnlzcb 2tkhm


Pompeo To Meet With Ukraine S Zelensky In Kyiv New World Kyiv World Wide News


Pin On 1962


Pin On Bus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel